Fysioterapi

Fysioterapi-ordningen for DPUs medarbejdere på Campus Emdrup og Campus Aarhus

 

Instituttet har på Campus Emdrup tilknyttet en fysioterapeut ca. 1 gang om ugen og på Campus Aarhus  ca. 1 gang hver måned - begge steder inden for normal arbejdstid.

Herunder kan du læse mere om behandling, tidsbestilling, priser mv. på hhv. Campus Emdrup og Campus Aarhus.


Fysioterapi-ordning på Campus Emdrup

I perioden 1. august – 31. december 2022 har vi fået lavet en forsøgsordning med KuhreFysio, som alle med ansættelsessted på Campus Emdrup kan benytte sig af. Dvs. også medarbejdere, som er ansat i ACA eller andre organisatoriske enheder på AU – eneste krav er, at du har tjenestested på Campus Emdrup. DPU giver ikke længere tilskud til ordningen, så der er fuld brugerbetaling, men hvis du er medlem af Sygesikring Danmark, kan man få tilskud til fysioterapien.

KuhreFysio
KuhreFysio bliver i huset og kan med den nye aftale tilbyde både fysioterapi og massage. Det vil således pr 1. august være muligt at komme til både fysioterapeut og massør i huset.

Fysioterapeut: Josephine, som flere af jer har mødt fortsætter i huset, hun tilbyder fortsat fysioterapi og som noget nyt personlig træning. 

Massør: Nui, med thailandske rødder og den fantastiske massage i kender fra Thailand, træder til. Massage vil tilbydes både i 30 og 60 minutter. 

Pris: 270 for 30 min.

Tilskud fra sygeforsikring danmark: 88 kr - kun ved fysioterapi (Danmarks regler).

Sådan booker fysioterapi
Gå ind på www.kuhrefysio.dk/book-nu
Vælg Firmaaftale
Opret en ny bruger, det er vigtigt at du anvender din arbejdsmail
Vælg om du ønsker påmindelse på mail eller sms (Kan justeres ved kontakt til klinikken/behandler)
Vælg muligheden DPU fysioterapi inhouse firmaaftale
Klik DPU igen
Og nu kan se og vælge en ledig tid
Her kan du se en 30 sec instruktionsvideo https://youtu.be/HgJO7niVXh4
 

Hvor foregår behandlingen
DPU, Tuborgvej 164, 24 København NV - i fysioterapilokalet D046, der ligger gennem Fitness- og gymnastikrummet D052 i kælderen, bygning D.

Fysioterapi-ordning på Campus Aarhus

Fysioterapi-ordningen på Campus Aarhus ophører pr. 30. september.

Sådan booker du en tid

Medarbejdere ansat på DPU, Campus Aarhus kan booke en tid hos behandleren til forebyggelse eller behandling af arbejdsrelaterede gener og skader. Kun medarbejdere ansat på instituttet kan booke tider. Tider bookes direkte ved Klinikken ved Aaen, Dorthe Vester dv@klinikken-ved-aaen.dk eller telefon: 26 18 18 56.
 

Behandlingen
Hver behandling er af 30 minutters varighed. Der kan max bookes 2 x ½ times behandling pr. mdr.

Behandlingen består af Fysiurgisk massage, zoneterapi eller kranio sakral terapi. Derudover kan behandleren også tilbyde ergonomisk vejledning, forslag til relevante øvelser og gode råd i forhold til stresshåndtering. Alt sammen ud fra princippet om ”hjælp til selvhjælp”. behandleren har tavshedspligt.
 

Pris
En behandling koster 100 kr. + evt. lån af lagen og håndklæde ved behandleren til 20 kr. Du har mulighed for selv at medbringe håndklæde og lagen. Pengene betales direkte til behandleren på behandlingsdagen - via Mobile Pay tlf.nr. 26 18 18 56.

Udeblivelse
Udeblivelse uden afbud forventes honoreret til behandleren.
 

Hvor foregår behandlingen
DPU, Nobelparken, Jens Chr. Skous Vej 4, bygning 1483, lokale 523, 8000 Aarhus C
 

Kontaktperson

Bolette Hansen boha@edu.au.dk på Campus Aarhus