Shahan Haji

Ph.d.-studerende i Afdeling for Pædagogisk antropologi og Pædagogisk psykologi. Per 1/9/24. Campus Emdrup

Mit navn er Shahan Haji, jeg er 28 år gammel og er bosat i Greve. Jeg har taget en bachelor i 'Socialvidenskab og Psykologi' samt en kandidat i 'Spatial Designs and Society'. Begge er taget på Roskilde Universitet.

Jeg har i forbindelse med min kandidat og dertilhørende studiejob beskæftiget mig meget med alternative boformer. Her især blå urbanisme og tiny housing. Jeg afsluttede min kandidat i sommeren 2022, hvortil perioden efter blev brugt på henholdsvis betænkningstid på hvad fremtiden skulle byde på og en ansættelse som kvalitativ researcher, indtil jeg for lige knap et års tid siden blev ansat hos 'Levefællesskabet MerVib', hvor jeg har arbejdet det seneste års tid. MerVib er en privat organisation, der driver flere børne- og ungehjem for udsatte børn og unge.

Kort tid efter min ansættelse, blev min akademiske interesse angående alternative boformer vækket, og jeg gik herefter i dialog med virksomheden angående muligheden for, at stable et erhvervs-ph.d. projekt på benene, der skulle studere hjemligheden hos børn og unge bosiddende i børne- og ungehjem. Jeg begyndte herefter at udarbejde ansøgningen til Innovationsfonden, der endte med at blive godkendt i midt juni.