Nyheder fra AU og Arts

Nyheder til medarbejdere på Arts

Nyheder til alle ansatte på AU

12/11 - 2021 |

Udkast til institutionsplan til kommentering frem til 3. december

Universitetsledelsens forslag til en plan for udflytninger og reduktioner af studiepladser er nu sendt til kommentering hos en række organer på AU. Rektor og prorektor skriver her om AU's institutionsplan.

Forskningsreserven 2022 med et grønt skær

Kommentar fra rektor Brian Bech Nielsen.

Global mangel på mikrochips giver udfordringer for AU’s IT-webshop

Store forsyningsproblemer på verdensmarkedet for mikrochips betyder ventetid på fx computere, telefoner og tablets i AU’s IT-webshop.

AU-forskere imponerer fransk forskningsgigant

Den franske stats forskningsinstitut, CNRS, har spottet Aarhus Universitet som en mulig partner i forskningssamarbejder, der kan gå på tværs af flere nationer. Det fortæller Hans Erik Bøtker, konstitueret dekan ved Health, efter CNRS’ besøg i Aarhus.

28/10 - 2021 |

Aarhus Universitet hylder studerende med dobbeltkarrierer

OL-guldvinder Anne-Marie Rindom, prisvindende iværksætter Emma Hostrup og OL-forhindringsløber Anna Emilie Møller er blandt de studerende, der torsdag d. 28. oktober bliver hyldet på universitetet for deres særlige resultater som enten elitesportsudøvere eller iværksættere. Samtidig er AU blevet fremhævet som et af de bedste miljøer i Europa for elitesportsudøvere, der vil have en uddannelse på højeste niveau.