Forhåndsregistrerede særlige feriedage omkring Påsken

Tjek, hvad der evt. er lagt ind for dig.

Blot en reminder om, at afhængigt af, om I har optjent særlige feriedage i 2022, og hvad I evt. selv kan have rykket rundt på og dermed brugt på andre perioder, så kan I stå med forhåndsregistrerede særlige feriedage d. 25.-27. marts og 2.-3. april jf. institutledelsens mail om Forhåndsregistrering for ferieoptjeningsåret 2023/2024.

Hvis man evt. vil flyttet på nogle af dagene, skal nye datoer ligge senest d. 30. april. Det skal ske efter aftale med ens afdelingsleder og inden ferieperiodens start meldes til ferie@dpu.dk.

I kan se jeres ferie på AU's fælles digitale HR-løsning mitHR. Login via den orange knap ”Login på mitHR” øverst i højre siden på siden, hvor der også vejledninger. Under ”Fravær og Projekttid”, finder du ”Fraværssaldo” (her ser du din feriesaldo) og ”Eksisterende fravær” (her ser I alle typer af registreret fravær). Se evt. Tips til planlægning af din ferie.

Husk, at ferie og ændringer til registreret ferie altid skal ske efter aftale med din afdelingsleder og inden ferieperiodens start til ferie@dpu.dk.