Ergonomisk vejledning i Emdrup onsdag d. 19. januar 2022

Tilmelding er nødvendig. // Pr. 10/1 2022: Udsat til der er mere ro omkring corona-situationen.

Sidder du godt på din stol? Er du gode venner med din mus? Er du interesseret i at vide mere om, hvordan du indretter din arbejdsplads, og hvad du bør forholde dig til, når du har et stillesiddende arbejde? Så har du nu muligheden for at få råd og vejledning af ergoterapeut. Vi har inviteret ergoterapeut Karen Boeskov fra CRECEA A/S til at komme på besøg onsdag d. 19. januar 2022. Det er plads til 30 deltagere.

Fællesoplæg v. ergoterapeut Karen Boeskov fra CRECEA A/S i D165 kl. 9-10
Først er der er fælles oplæg, hvor ergoterapeut Karen Boeskov gennemgår principperne for en hensigtsmæssig indretning af kontorarbejdspladsen, herunder indstilling af stol, bord, skærm tastatur og mus. Samt forskning og erfaringer - ergonomiske belastninger ved kontorarbejde, herunder vil der blive lagt vægt på behovet for variation og bevægelse under arbejdsdagen og eksempler på dette.

Efterfølgende individuel rådgivning
Individuel ergonomisk rådgivning ved kontorarbejdspladsen for de medarbejdere, der ønsker det. Der afsættes ca. 10-15 minutter pr. medarbejder. Rådgivningen tager udgangspunkt i fællesoplægget og individuelle behov.

Tilmelding til individuel vejledning ved egen kontorplads foregår ved at skrive sig på listen efter fællesoplægget.

Efterfølgende bliver tilsendt en elektronisk folder, der omhandler de gennemgåede principper, således at medarbejderne har et opslagsværk til senere brug, hvis der opstår tvivl eller forglemmelser.

Tilmelding via: events.au.dk/ergonomiskvejledning

Deadline for tilmelding til oplægget er mandag den 17. januar 2022.