Nyheder fra AU og Arts

Nyheder til medarbejdere på Arts

Nyheder til alle ansatte på AU

1/07 - 2020 |

Dele af Arts flytter til Katrinebjerg – Nat og Tech overtager Kasernen

Store dele af Arts’ aktiviteter skal samles på Katrinebjerg, hvor en ny bygning opføres til formålet. Nat og Tech overtager arealerne fra Arts på Kasernen, som vil indgå i den fremtidige udvikling af ingeniørområdet. Sådan lyder de langsigtede planer for udviklingen af campus.

30/06 - 2020 |

Online studiestartsforløb får premiere

Et nyt online-forløb skal introducere kommende studerende tidligere til studielivet på Aarhus Universitet. Forløbet skal supplere det traditionelle studiestartsprogram.

29/06 - 2020 |

Corona har lært os at spare på strømmen

I driften på Health havde man under hele nedlukningen et stort fokus på at lære af de særlige omstændigheder. Læringen tegner godt for fremtidens energiregnskab på AU.

26/06 - 2020 |

Kom foran i køen til en ny bolig

Som ph.d.-studerende og postdoc har du fortrin foran alle andre til en spritny og moderne bolig – centralt på Katrinebjerg. Tæt på universitetet, indkøb (Storcenter Nord), fitness, transport, park, midtbyen mv.

24/06 - 2020 |

Studerende har nu adgang til campus

Fra onsdag den 24. juni har studerende igen adgang til AU’s bygninger.