Nyheder fra AU og Arts

Nyheder til medarbejdere på Arts

Nyheder til alle ansatte på AU

23/09 - 2021 |

AU-forskere bliver nøglepersoner i europæisk alliance

AU har udnævnt de faglige motorer i den ambitiøse universitetsalliance, Circle U., som skal styrke forskning, uddannelse og innovation på tværs af de syv medvirkende institutioner.

21/09 - 2021 |

Politisk tiltag om udflytning: Intern ledelsesdialog i god gænge

Til nytår skal AU levere en plan for, hvordan man vil udflytte eller skære op mod 10 procent af studiepladserne inden 2030. Rektor Brian Bech Nielsen understreger, at det ikke er en nem opgave, men AU har tilrettelagt en proces, hvor rektoratet i første omgang er i dialog med dekanerne.

16/09 - 2021 |

Ny kampagne skal inspirere til at cykle på arbejde

I uge 38 er der lidt flere grunde end sædvanligt til at tage cyklen på arbejde, når Aarhus Universitet gør en særlig indsats for, at det skal være attraktivt at vælge cyklen. Det handler om at gøre en forskel for klimaet.

14/09 - 2021 |

Mistrivsel blandt studerende: Savner du værktøjer?

Et nyt website skal give inspiration til undervisere og vejledere, der savner redskaber til at håndtere mistrivsel hos studerende.

14/09 - 2021 |

Kan uddannelse bidrage til at løse problemer med klimaforandringer og ulighed?

AU’s forskere og ledelse er med, når der på det uddannelsespolitiske folkemøde Uddannelsesdebatten diskuteres bæredygtighed og uddannelse. Mødet finder sted d. 30. september - 1. oktober i Nørre Nissum.