Nyheder fra AU og Arts

Nyheder til medarbejdere på Arts

Nyheder til alle ansatte på AU

8/03 - 2021 |

Søg støtte til at styrke vækstlaget og dyrke internationale relationer

Aarhus Universitets Forskningsfond (AUFF) åbner nu for ansøgninger til rejsestipendier og AUFF Starting Grants. Frist for ansøgninger er hhv. 8. og 13. april.

5/03 - 2021 |

Klimaalliancen Aarhus: AU i spidsen for arbejdet med cirkulære indkøb

Hvordan skaber virksomheder og organisationer mere klimavenlige indkøb? Det vil Aarhus Universitet være med til at finde svar på, når en arbejdsgruppe med universitetet for bordenden trækker i arbejdstøjet som en del af en ny klimaalliance i Aarhus.

5/03 - 2021 |

Se med til forskningstalenternes Melodi Grand Prix

18 ph.d.-studerende kæmper om at blive AU’s repræsentant i den europæiske finale i Three Minute Thesis Competition, der kårer Europas bedste forskningsformidler blandt ph.d.-studerende. Vær med til den virtuelle AU-event d. 18. marts, og hør om forskning i blandt andet radikalisering og ekstremisme, virusinfektioner, og hvordan indeklima påvirker vores helbred.

3/03 - 2021 |

Forskningens Døgn på Aarhus Universitet går online

Vil du gerne have din forskning ud til den brede befolkning? Så tilmeld dig med et speedforedrag til årets virtuelle Forskningens Døgn, der finder sted onsdag den 28. april. Tilmeldingsfristen er 15. marts.

2/03 - 2021 |

Studiemiljø under pres efter hårdt år

Det sociale studiemiljø er under pres, og studieglæden har lidt et knæk. Det viser efterårets store studiemiljøundersøgelse, der samtidig peger på, at de studerende generelt er godt tilfredse med deres uddannelser og det faglige studiemiljø på Aarhus Universitet. Resultaterne skal dog ses i lyset af, at de studerende blev spurgt før den seneste nedlukning.