Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  DPU Aktuelt Nyheder fra AU og Arts

Nyheder fra AU og Arts

Nyheder til medarbejdere på Arts

Nyheder til alle ansatte på AU

17/01 - 2020 |

Gør som Bob: Undgå at blive en trussel mod informationssikkerheden

Ny video viser, hvad du skal gøre, hvis du falder for en falsk mail - en såkaldt phishing-mail - som prøver at lokke dig til at opgive følsomme personoplysninger til IT-kriminelle.

17/01 - 2020 |

Har du input til AU’s kommende klimastrategi?

Er du optaget af, hvordan Aarhus Universitet kan reducere sin CO2-udledning? Så mød op og kom med dine input den 29. januar, hvor AU’s bæredygtighedsnetværk er samlet for at drøfte universitetets klimastrategi.

16/01 - 2020 |

Begrænset IT i weekenden den 1. og 2. februar

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser fra den 1. - 2. februar 2020.

13/01 - 2020 |

Ny stillingsstruktur for videnskabeligt personale er trådt i kraft

Den 1. januar 2020 trådte en ny stillingsstruktur for videnskabeligt personale på de danske universiteter i kraft efter forudgående høring. Læs de væsentligste ændringer fra ministeriet her.

19/12 - 2019 |

AU’s første klimaregnskab offentliggjort

AU har nu fået sit første klimaregnskab. Det skal hjælpe AU til at få indsigt i universitetets klimaaftryk og giver et indblik i, om universitetet er på rette vej med at reducere sin CO2-udledning.