Nyheder fra AU og Arts

Nyheder til medarbejdere på Arts

Nyheder til alle ansatte på AU

29/09 - 2020 |

Nyt fælles pædagogisk center går i luften

AU’s fælles universitetspædagogiske center er nu blevet søsat. Et fortsat tæt samarbejde med underviserne på universitetet prioriteres højt – også mens rammerne for det nye center falder på plads.

29/09 - 2020 |

Afregningssystem viser vejen for fælles løsninger på tværs af fakulteter

Udenlandske bedømmere får nu deres udgifter hurtigere refunderet. Et nyt afregningssystem på ph.d.-skolerne på Health, NAT og TECH har nemlig nedbragt sagsbehandlingstiden fra to måneder til fem hverdage. Det er et godt eksempel på, hvordan fælles systemer på tværs af fakulteter kan forbedre den service, fagmiljøerne får – og så er der positiv feedback fra bedømmerne.

21/09 - 2020 |

Fire egetræer skal genanvendes – måske har du den bedste idé til hvordan?

Når Aarhus Universitet til efteråret går i gang med at klargøre en ny passage under Nørrebrogade, må fire egetræer i Universitetsparken desværre fældes. Ønsket er nu at genanvende træerne, så de kan leve videre på universitetet i en anden form. Gode idéer efterlyses.

20/09 - 2020 |

Mundbind er nu et krav i AU-kantiner

Fremover skal alle bære mundbind, når de færdes i de kantiner på Aarhus Universitet, hvor der er offentlig adgang.

16/09 - 2020 |

AU IT flytter til Universitetsbyen

I 2022 flytter AU IT fra sine nuværende bygninger på Helsingforsgade til en ny central placering i den nordlige ende af Universitetsbyen. Nu går en proces i gang, hvor AU IT skal afklare særlige ønsker og behov.