Valg til arbejdsmiljørepræsentant

Opstillingsperioden for kandidater varer fra d. 6. december 2020 til d. 8. januar 2021.

Arbejdsmiljørepræsentanter vælges for 3 år, og alle, der har arbejdet på AU i mindst 9 måneder, er valgbare. Valg af arbejdsmiljørepræsentanter til arbejdsmiljøgrupper sker fra  11.-26. januar 2021 med start som repræsentant fra d. 1. marts. Læs mere her.

Der skal være valg af arbejdsmiljørepræsentanter til DPU’s 3 arbejdsmiljøgrupper: Campus Aarhus, Campus Emdrup VIP og Campus Emdrup TAP.

I dag består arbejdsmiljøgruppen i Campus Aarhus af Jakob Krause-Jensen som leder og Clemens  Wieser som AMR, arbejdsmiljøgruppen i Campus Emdrup VIP af Pia Bramming som leder og Anne Larson som AMR og arbejdsmiljøgruppen i Campus Emdrup TAP af Christine Wernberg Dalhoff som leder og Lise Wendelboe som AMR.

Arbejdsmiljøgrupperne har haft særligt fokus på DPU’s APV og tilhørende handlingsplan samt FlytteAPV i både Aarhus (2018) og Emdrup (2020) i den forgangne valgperiode.

Du kan gøre en forskel som arbejdsmiljørepræsentant. I arbejdsmiljøgruppen er vi som leder og arbejdsmiljørepræsentant hinandens partnere. Sammen sætter vi struktur på den forebyggende indsats, ligesom vi er en væsentlig del af langsigtede indsatser, som kan være med til at styrke vores lokale arbejdsmiljø. På DPU arbejder arbejdsmiljøgrupperne tæt sammen og mødes ofte sammen for at sikre, at arbejdsmiljøet kommer på dagsordenen.

Som arbejdsmiljørepræsentant er du talsmand for alle dine kollegaer inden for din arbejdsmiljøgruppes område uanset deres faglige tilhørsforhold.

Hvis du vil vide mere om rollen som arbejdsmiljørepræsentant, er du meget velkommen til at henvende dig til den arbejdsgruppe du tilhører. Du kan også læse mere om valget på valghjemmesiden.

Det er kun medarbejdere, der kan stille op til valget, og som medarbejder skal du have være ansat på AU i 9 måneder, for at du kan stille op som arbejdsmiljørepræsentant.

Du kan stille op til valget i perioden 6. december 2020 til 8. januar 2021.

Hvis du vil stille op som arbejdsmiljørepræsentant, skal du udfylde opstillingsblanketten online.