Matti Garde

Fuldmægtig i Sekretariatet. Per 1/12/21. Campus Emdrup

Hej! Mit navn er Matti (pronominer hen/de) og jeg glæder mig til at starte hos afdelingen for fagdidaktik! Jeg har en kandidat i Afrikastudier, som jeg dimitterede fra i sommers, og jeg har længe haft en drøm om at være med til at få tingene til at løbe rundt i universitetsverdenen, så derfor er jeg enormt glad for mit nye job hos DPU.

Jeg har været studentermedhjælper på Center for Afrikastudier, samt forskningsassistent på forskellige forskningsprojekter, og så har jeg boet i Cape Town i fire år indtil jeg flyttede tilbage til Danmark i 2019. Jeg bruger min fritid på at spille musik, læse bøger og på at forsøge at holde min planter i live.

Jeg glæder mig til at møde alle mine nye kollegaer og dykke ned i uddannelsesadministration med alt hvad det indebærer!