Mathias Thorborg

Ph.d.-studerende ved afdelingen for pædagogisk sociologi. Per 1/1/20. Campus København.

17.01.2020

Mit stipendie er en del af et større forskningsprojekt mellem DPU, VIVE og Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse ved Aarhus BSS, der omhandler nye samarbejds- og organiseringsformer i skolen. I mit projekt vil jeg udforske, hvordan lærere og pædagoger i folkeskolen arbejder sammen i forskellige faglige samarbejds- og organiseringskonstellationer, både hver for sig og på tværs af de to professioner, og undersøge hvilke virkninger samarbejdet har for lærere og pædagogers undervisningspraksis.

Jeg har en kandidat i pædagogisk psykologi, som jeg færdiggjorde i 2018. Siden da har arbejdet som videnskabelig assistent på DPU.