Kenneth Lintrup Pedersen

Videnskabelig assistent/holdunderviser ved afdeling for uddannelsesvidenskab. Per 1/1/21. Campus Emdrup

10.02.2021

Hej jeg hedder Kenneth Lintrup Pedersen. Jeg er netop blevet ansat som ny videnskabelig assistent på Afdelingen for Uddannelsesvidenskab på DPU, Aarhus Universitet (Emdrup). Her skal jeg primært tilrettelægge og varetage holdundervisning på bacheloruddannelse for Uddannelsesvidenskab, samt vejlede og eksaminere de studerende. Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer i Aarhus og har været lærer i folkeskolen i en årrække.

I juni 2020 blev jeg cand.soc i Uddannelsesvidenskab med specialisering i udvikling og ledelse af humane ressourcer og organisationer. Det er særligt 'krydsfeltet' mellem uddannelses- og organisationsforskning der har min interesse. I løbet af min kandidat har jeg været særligt optaget af organisatorisk læring, interne uddannelses- og kompetenceudviklingsprogrammer samt udvikling af bæredygtige organisationer og hvilken indflydelse organisationens medlemmers læring har i denne sammenhæng. Jeg håber, at jeg gennem min ansættelse som videnskabelig assistent på sigt kan få et større indblik i disse område.

Til dagligt løber og træner jeg alt for lidt. Jeg bor på Frederiksberg med min kæreste Emma og vi venter i øvrigt en søn til slut februar. Jeg ser meget frem til igen at have en hverdag på DPU og til at arbejde sammen med en masse dygtige kolleger og studerende!    

Navne