Jesper Hede

Uddannelseskonsulent i Sekretariatet. Per 1/11/19. Campus København

31.10.2019

Mit navn er Jesper Hede, 52 år gammel, gift på 25. år og far til to døtre på 21 og 25 år. Jeg har arbejdet med forskning og universitetsuddannelser gennem det meste af mit vågne liv. Jeg kommer fra en stilling på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg havde ansvaret for uddannelserne i Kommunikation og Medieproduktion & Ledelse.

Før det var jeg ansat 10 år på Københavns Universitet, heraf 7½ år med ansvar for ledelsessekretariatet og kommunikationsafdelingen på humaniora. Jeg er opvokset i Aarhus og uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet, og før jeg kom til KU, var jeg 10 år på Aarhus Universitet som ph.d., ekstern lektor, amanuensis og postdoc. Så er jeg vant til at pendle mellem Aarhus og København på livets korte og lange bane.

I min fritid spiller jeg i bandet De Må Være Belgiere, som i efteråret udgav en ny plade. Bandnavnet henviser til en amerikansk film fra 1969, If It’s Tuesday This Must Be Belgium, der handler om en rundrejse i Europa for amerikanske turister.

Jeg glæder mig over at vende tilbage til AU og til at lære DPU at kende i både bredden og dybden.