Daniel Feldballe Støjberg Kardyb

Ph.d.-studerende ved afdelingen for uddannelsesvidenskab. Per 1/2/20. Campus Aarhus

23.04.2020

Mit navn er Daniel Kardyb. Jeg er d. 1. februar startet som ph.d.-studerende i Afdeling for Uddannelsesvidenskab med et projekt, der handler om non-formelle uddannelsesinitiativers pædagogiske potentialer ift. formidling af bæredygtighedstematikker. Nærmere bestemt har mit projekt fokus på museums- og science center-sektoren og tager specifikt empirisk afsæt i naturformidlingscenteret Naturkraft, der åbner i Ringkøbing i begyndelsen af juni i år. Lektor Jonas Lysgaard vejleder.

Jeg er uddannet cand.mag. i Pædagogik fra Københavns Universitet i 2017 og kommer nu fra en stilling som videnskabelig assistent også i Afdeling for Uddannelsesvidenskab, DPU, hvor jeg primært har været med til at varetage holdundervisning på bacheloruddannelsen siden efteråret 2017. Fra det job tager jeg frem for alt med mig, at åben sparring, samarbejde og tålmodighed sjældent kommer dårligt igen, så det vil jeg da fortsat forsøge at efterleve som ph.d.-studerende.

Når jeg ikke frekventerer Nobel Parkens kontorer og undervisningslokaler opholder jeg mig gerne hjemme i Ry i det jyske Søhøjland sammen med min søde hustru og vores to piger. Skulle den stramme job- og familielogistik ellers tillader det, bruger jeg også meget gerne timevis i et øvelokale med gamle venner og gamle guitarer, eller prøver kræfter med nye venner og nye højder i Ry Klatreklub, hvor jeg netop er blevet medlem.

Navne