Charlotte Lange Hald

Ph.d.-studerende ved afdeling for pædagogisk sociologi. Per 5/10/20. Campus Aarhus

23.10.2020

Mit navn er Charlotte og jeg er ny ph.d. studerende i afdelingen for Pædagogisk Sociologi, Campus Aarhus.

Mit ph.d. projekt er en del af Læringsløft 2020, som har til formål at forbedre og udvikle læring i folkeskolen og daginstitutioner. Som følge heraf er min ansættelse delt mellem læreruddannelsen på VIA University College og DPU. Mit projekt omhandler læreres faglige forventninger til elever, hvor jeg har et særligt fokus på køn og etnicitet.

Jeg har i to omgange tidligere været ansat på DPU, først som videnskabelig assistent og holdunderviser på Uddannelsesvidenskab i knap tre år og senere på Pædagogisk Sociologi, hvor jeg var tilknyttet følgeforskningen af ’Lær for Livet – et landsdækkende læringsprogram for anbragte børn’. Mit seneste ansættelsessted var hos Center for Integration i Skanderborg, hvor jeg arbejdede som udviklingskonsulent.

Privat bor jeg i Skanderborg sammen med min mand og vores to små piger. Mine private interesser omfatter håndbold, at stå på ski samt at dykke ned i politiske og historiske forhold.