Atle Bo Madsen

Studentermedhjælper i DPU Service. Per 20/8/20. Campus Emdrup

23.10.2020

Jeg hedder Atle Bo Madsen og har siden slut-august, været ansat som studentermedhjælper i DPU service.

Jeg studerer selv, 5. semester på Pædagogik-studiet på Københavns Universitet. I øjeblikket har jeg tilvalg i minoritetsstudier, hvor jeg ser mange potentielt spændende emner at kombinere med pædagogik. Ellers forsøger jeg ihærdigt, at tage det hele ind og placere mig selv, blandt kloge mennesker og interessante problematikker på universitetet.

Jeg er tilflyttet jyde fra Vejle/Aarhus, der lever som studerende lever flest, meget aktiv, jeg har også en stor forkærlighed for basketball.

Jeg glæder mig til at forsætte mit arbejde og vil gerne benytte lejligheden til at tilføje: hvis I kunne have brug for hjælp el.lign. af faglig karakter i jeres forskning, der kunne være passende for en studerende/studentermedhjælper, vil jeg meget gerne tilegne mig erfaringer. Skriv da endelig til min mail.