Anna Skov Jensen

Videnskabelig assistent/holdunderviser i Afdeling for Uddannelsesvidenskab. Per 3/8/21. Campus Emdrup

15.09.2021

Jeg er oprindeligt fra Vestjylland, men har boet i København de seneste ti år. Her har jeg først læst Statskundskab og senere Psykologi på KU. Som et led i min kandidatuddannelse i Psykologi har jeg blandt andet været et år i England, hvor jeg har læst en et-årig MSc Education (Research Design & Methodology).

Ved siden af mine studier har jeg bl.a. arbejdet som studenterstudievejleder og holdunderviser på KU. Under min studietid har jeg været særligt optaget af, hvordan uddannelsespolitiske rammere sætter betingelser for studerendes læring og trivsel. Jeg har netop afleveret mit speciale på Psykologi, hvor jeg har undersøgt, hvordan stress opleves blandt universitetsstuderende.