Anders Astrup Christensen

Ph.d.-studerende ved afdeling for pædagogisk sociologi. Per 1/9/20. Campus Aarhus

26.08.2020

Mit navn er Anders Astrup Christensen, og fra 1. september er jeg ph.d.-studerende i afdelingen for Pædagogisk Sociologi, campus Aarhus.

Siden oktober 2018 har jeg været ansat som videnskabelig assistent på DPU, hvor jeg hovedsageligt har arbejdet med TIMSS undersøgelsen. Derudover har jeg medvirket til en række forskellige opgaver i Nationalt Center for Skoleforskning (NCS).

Ph.d.-projektet står i relation til min hovedvejleder Sedat Gumus’ projekt, Finding the Missing Link: Exploring the Role of School Leadership in Student Achievement and Well-Being. Mit projekt fokuserer på Professional Learning Communities (Professionelle Læringsfællesskaber), og særligt hvorvidt der er sammenhænge mellem brugen af PLC og elevernes læring og trivsel.

Jeg er uddannet folkeskolelærer i 2016, med linjefag i samfundsfag, matematik og specialpædagogik, og før det tømrersvend i 2009. Jeg bor i Aarhus med min kone og vores nyfødte barn – om sommeren bor vi i vores kolonihave i Åbyhøj. Mine personlige interesser omfatter badminton, skiløb, spillekonsoller, ølbrygning, og små byggeprojekter i kolonihaven.