Thilde Juul-Wiese

Ph.d.-studerende ved afdelingen for pædagogisk antropologi. Per 1/8/2019. Campus Emdrup.

12.08.2019

Jeg blev i 2016 uddannet folkeskolelærer fra Institut for Skole og Læring på Frederiksberg, hvorefter jeg tog en kandidatgrad i Anthropology of Education and Globalisation på DPU.

Allerede på første semester af kandidaten blev jeg vældig interesseret i blandt andet globale videnshierarkier, mens min interesse for mobilitetsforskning og internationalisering af videregående uddannelser steg stødt på andet semester. Dette kombineret med en interesse for lærerstuderende, som tager i praktik i udlandet, mundede ud i feltarbejde i Filippinerne og sidenhen mit speciale, som jeg færdiggjorde i 2018. Jeg har just afsluttet et år som klasselærer i en 4. klasse på en københavnsk folkeskole, og pr. august i år er jeg ansat som Ph.d.-studerende på DPU. Mit projekt er en forlængelse af mit speciale om lærerstuderende i udlandspraktik, og en del af det DFF-støttede projekt ’’Geographies of Internationalisation’’.

Mine interesser spænder fra puslespil til lydbøger til renovering af lejlighed og diverse træmøbler. Jeg elsker at udforske København med mine kammerater, men jeg bruger også meget tid på landet hos mine forældre med en slibemaskine i hånden.