Rie Thomsen

Ny professor MSO ved afdelingen for uddannelsesvidenskab

05.10.2018 | Tobias Hiort-Lorenzen

Rie Thomsen

Rie Thomsen er pr. 1. september tiltrådt som professor MSO i karrierevejledning.

Rie er cand.mag i socialpsykologi og uddannelsesvidenskab fra RUC og ph.d. fra Aarhus universitet (DPU). Rie er medstifter af Dansk netværk for forskning i vejledning og videnskabelig leder af European Doctoral School in career guidance and counseling. Rie’s forskningsinteresser drejer sig særligt om kollektive og organisatoriske aspekter af uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning og karrierelæring. Hun er pt engageret i to store bogprojekter, som sætter fokus på ’Career guidance and social jusitice – contesting neoliberalism’ (2018) og ’Career guidance for emancipation - reclaiming justice for the multitude’ (In press) begge bøger udkommer på Routledge.

Ved to kommende konferencer kan du høre mere om Ries forskning: Aktuel vejledningsforskning 16. november i år, og den internationale conference Critical perspectives on agency and social justice in transitions and career development 23. og 24. oktober 2019.