Louise Weinreich Jakobsen

Ny uddannelseskonsulent på DPU.

12.09.2018

Louise Weinreich Jakobsen

Jeg hedder Louise Weinreich Jakobsen og skal fra 1. oktober 2018 danne konsulentteam med Ditte Krabbe i et tæt samarbejde med Eva Viala.

Grundskoleområdet og uddannelsespolitik generelt har altid været mit primære faglige interesseområde og derfor startede min karriere også som studentermedhjælp på det forgange Learning Lab Denmark på DPU, mens jeg skrev et speciale om den politiske styring af folkeskolen. Efterfølgende har jeg først arbejdet primært med grundskoleområdet som hhv. folkeskolepolitisk konsulent i DI, fuldmægtig i Skolestyrelsen/UVM og uddannelseskonsulent på Læreruddannelserne Metropol.

De seneste år 6 år har jeg været uddannelseskonsulent på Institut for kommunikation og humanistisk videnskab på RUC, hvor jeg har arbejdet tæt sammen med studienævn, studieledere og institutledelse om opgaver relateret til studieadministration, kvalitetssikring og evaluering samt forskellige projekter indenfor uddannelse, studiemiljø og employability.

Jeg er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse.

Jeg ser frem til samarbejdet med alle på instituttet og den øvrige organisation.