Lisbeth Helt Haahr

AAU for afdeling for uddannelsesvidenskab. Per 1/4/19. Campus Emdrup

25.03.2019

Mit navn er Lisbeth, jeg er 28 år og cand.comm. i Kommunikation og Performance-design fra Roskilde Universitet. Jeg har de sidste mange år beskæftiget mig med studiemiljø, uddannelseskvalitet og -udvikling. Først sideløbende med mit studie som studenterrepræsentant i diverse nævn og råd, og derefter som studiemiljø- og uddannelseskoordinator. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at komme på nye græsgange på DPU som afdelingsadministrator på Uddannelsesvidenskab.

Når jeg ikke dykker ned i uddannelsesarbejdet, så tilhører jeg nok en gruppe, der taler lidt for meget om mine børn - både når jeg synes, at de er lidt sejere end andres, og når jeg er på nippet til at sætte dem til salg. Herudover bruger jeg min fritid på at bage, hækle og kaste mig over kreative projekter, som gerne sætter min kæreste i arbejde og får hjemmet på den anden ende.