Lea Stær Eskesen

Bachelor i sekretariatet/CHEF. Per 26/4/19-31/1/20, Campus Emdrup.

08.05.2019

Jeg hedder Lea, jeg er 28 år og bor i Odense. Jeg læser en kandidatgrad i Pædagogik på Københavns Universitet, som jeg afslutter i januar 2020.

Jeg bruger alle ugens arbejdsdage på at beskæftige mig med universitetet: Mine akademiske interesser cirkulerer om universitetet som uddannelsesinstitution, og i mit speciale undersøger jeg universitetspædagogiske praksisser på Syddansk Universitet (SDU) og Universitet i Oslo (UiO). Når jeg ikke studerer, arbejder jeg med kritiske perspektiver på universiteternes fremtid hos CHEF (DPU) og som tutor for nyere årgange på kandidatuddannelsen på Pædagogik (KU).

Når jeg ikke læser om-, studerer på- eller arbejder på universitetet, er min førsteprioritet at bruge tid med mine nærmeste og dernæst at få noget bevægelse i kroppen, helst udenfor på min landevejscykel eller i mine løbesko.