Charlotte Folkmann Reusch

Ph.d. ved afdelingen for fagdidaktik. Per 1/2/19. Campus Emdrup

28.02.2019

Charlotte F. Reusch er ny Ph.D.-studerende på afdelingen for fagdidaktik. Hun har fået bevilling fra Ph.D.-rådet for uddannelsesforskning til et projekt, der undersøger relationen mellem lærerens mundtlighed og elevernes mundtlighed i natur & teknologiundervisningen på mellemtrinnet. Charlotte er optaget af, hvad der sker med elevernes fagsprog, hvis læreren eksplicit modellerer fagets sprog på sætningsniveau. Hovedvejleder for projektet er Ulf Dalvad Bertelsen. Charlotte er ansat på Københavns Professionshøjskole, hvor hun tidligere har været lektor i læreruddannelsen, og senest været ansat i Nationalt Videncenter for Læsning. Nå, ja – og så har hun lige købt en brugt trykknapsharmonika. Sådan for at have noget at afreagere på. Måske.