Campus Emdrup får nye vinduer

I løbet af 2018 skal en stor del af vinduerne i bygning A og B på Campus Emdrup skiftes ud. Det kommer til at betyde en hel del flytten rundt og en hel del støj og møg – til gengæld kan vi glæde os til nye, tætte og velfungerende vinduer.

Vinduerne i bygning A og B på Campus Emdrup er ved at være slidte, så i starten af februar går et større projekt i gang med udskiftning af vinduer i de nederste etager på de to bygninger. Vinduerne i tagetagen er ret nye, så de skal ikke skiftes.

Arbejdet kommer til at strække sig over hele 2018, og det kan ikke undgås, at så stort et projekt kommer til at genere både medarbejdere og studerende. Der vil være stilladser og lifte rundt om bygningen, der vil være støj og rod, og det vil være nødvendigt at flytte undervisning og pakke kontorer helt eller delvist ned i en kortere periode, mens arbejdet står på.

Arts-studier sørger for at flytte undervisningen, når der er behov for det. Når kontorer skal pakkes helt eller delvist ned, vil der være flyttefolk, der hjælper med at pakke ned og ud igen. Der bliver også mulighed for at låne en arbejdsplads et andet sted, hvis man ikke kan være på sit kontor. Den enkelte medarbejder vil få besked ca. en uge før, flyttemændene kommer og pakker ned.

Få mere at vide

På DPU’s medarbejderportal findes mere information og planer for, hvornår arbejdet foregår i de forskellige dele af bygningerne: