Besøg Folketinget d. 31. maj kl. 17

Rundvisning arrangeret af Personaleforeningen med efterfølgende mulighed for spisning i Snapsetinget.

På rundvisningen fortæller en af Folketingets betjente om Christiansborg som arbejdsplads for Folketingets medlemmer.

Vi skal høre om, hvordan Christiansborg fungerer som centrum for folkestyret og lovgivningen i Danmark. Desuden får vi et indblik i stedets spændende historie og får sat Folketingets arbejde ind i en historisk ramme. Betjenten tager os rundt i Folketinget, hvor vi blandt andet ser Vandrehallen, Landstingssalen og grundlovene.

Efter rundvisningen er det muligt for egen regning at spise i Folketingets restaurant, Snapstinget. Der er bestilt bord, så vi kan sidde samlet.

Pris for rundvisning: Medlemmer 40 kr., gæster 60 kr.

Tilmelding her eller send en mail til Lonnie Rasmussen, losj@au.dk samt indbetal på personaleforeningens bankkonto: reg. nr.: 1551 konto nr.: 9191070. Husk at angive om du efterfølgende ønsker spisning for egen regning.

Det med småt: Bindende tilmelding og betaling senest d. 24. maj 2017. Hvis der er for få tilmeldte aflyses arrangementet.

Det praktiske:
Rundvisning: 17-17:45.
Mødested: Den store trappe i Rigsdagsgården, Christiansborg ca. 15 minutter før rundvisningen begynder. Den store trappe i Rigsdagsgården, Christiansborg ca. 15 minutter før rundvisningen begynder.

Se også invitationen her