Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  DPU Aktuelt Nyheder fra AU og Arts

Nyheder fra AU og Arts

Nyheder til medarbejdere på Arts

Nyheder til alle ansatte på AU

15/11 - 2019 |

Rektor: Vi skal blive klogere af vores fejl

Det er vigtigt at holde fokus på det fremadrettede, selvom vi i øjeblikket er ved at redegøre for fortidens fejl, skriver rektor i en kommentar til undersøgelsen af DCA’s rapporter.

Kødsagen – få overblikket her

I september tog Science and Technology et usædvanligt skridt ved at trække en DCA-rapport om oksekøds klimabelastning tilbage og gennemføre en intern undersøgelse af rapporter med eksterne parter. Her kan du orientere dig i forløbet.

15/11 - 2019 |

AU samler investorer om at skabe forretning i forskning

Torsdag den 14. november havde AU i samarbejde med Incuba samlet omkring 40 investorer til Aarhus Investor Summit – Science Edition for at vise forskningsresultater frem og skabe grobund for samarbejder.

13/11 - 2019 |

Aarhus Universitet skifter Blackboard ud med Brightspace

Aarhus Universitet skal have en ny fælles læringsplatform. Det står fast efter en lovpligtig udbudsrunde, hvor valget er faldet på Brightspace. Kvalitet og brugervenlighed har været afgørende faktorer – og eksisterende kursusindhold kan flytte med.

13/11 - 2019 |

Begrænset IT i weekenden den 16. og 17. november

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser fra den 16. - 17. november 2019.